Individualūs užsienio kalbų kursai

Individualūs užsienio kalbų kursai yra viena efektyviausių užsienio kalbų mokymosi formų. Mokymo programa sudaroma atsižvelgus į Jūsų konkrečius lūkesčius ir poreikius, patys nusprendžiate, koks grafikas Jums tinka bei kokioms sritims bus skiriama daugiausia dėmesio.

Pagrindinis užsienio kalbos kursų tikslas yra ugdyti visas kalbines kompetencijas: kalbėjimą, rašymą, skaitymą ir klausymą. Mūsų metodininkai parengia individualią mokymo programą ir parenka mokymo medžiagą taip, kad užsienio kalbos kursai atitiktų įmonės veiklos profilį ir dalyvio kalbos žinias.

Kalbos kursų programos pagal užsienio kalbos mokėjimo lygį

Užsienio kalbos kursai verslui gali būti skirtingų rūšių pagal dalyvio kalbos mokėjimo lygį: bendrinės, verslo ir šnekamosios kalbos kursai.

Užsienio kalbos kursai pradedantiesiems skirti tiems, kurių kalbos lygis siekia A1 arba A2. Šie kursai vyksta su dalyvių gimtąja kalba kalbančiu dėstytoju arba kalbančiu ta kalba, kurią gerai supranta dalyviai. Kursų metu yra mokomasi bendrinės užsienio kalbos, gramatikos, žodyno ir kitų kalbos pagrindų. Taip pat pagal dalyvių pageidavimu gali būti mokomasi žodžių ir frazių, kurios reikalingos profesinėje veikloje.

Šie kursai yra skirti tiems, kurie jau turi pasirinktos užsienio kalbos pagrindą, kurių kalbos mokėjimo lygis siekia B1 arba B2. Kursų metu yra užpildomos gramatinių žinių spragos, plečiamas žodynas ir išsamiau kalbama pasirinktomis temomis. Taip pat į kurso programą dažniausiai yra įtraukiamas profesinio žodyno plėtimas, jo naudojimas skirtingose situacijose. Pavyzdžiui, susitikimuose, elektroniniuose laiškuose ar skambučiuose.

Tai specializuoti užsienio kalbos kursai, kurių metu didžiausią dėmesį skiriame verslo arba profesinės kalbos žodyno plėtimui, gramatikos žinių užtvirtinimui, bendravimui, diskusijoms, kalbai ir frazėms, dažniausiai vartojamoms darbo aplinkoje. Mokydamiesi verslo užsienio kalbos galite rinktis kursus ir su gimtakalbiu dėstytoju.

Šie užsienio kalbos kursai yra tinkamiausi tiems, kurie turi stiprius užsienio kalbos pagrindus, bet neturi galimybės kasdien bendrauti. Taip atgaivinsite ir nuolatos palaikysite kalbėjimo įgūdį. Šnekamosios užsienio kalbos kursai yra efektyviausi, kai mokotės su gimtakalbiu dėstytoju, nes diskusijų eigoje niekada nepradėsite kalbėti lietuviškai.

Individualūs kalbų kursai nuotoliniu būdu

Individualūs kursai užsienio kalba internetu yra puikus sprendimas tiems, kurie nori taupyti savo laiką, daug keliauja arba nori derinti darbą su mokymusi. Mokymai gali būti orientuoti į įvairias temas: bendravimas laiškais, prezentacijos ir kt., o gauta mokymuisi reikalinga medžiaga studijuojama sau patogiu metu.

Individualūs kalbų kursai gyvai

Kalbos kursai gyvai tinka tiems, kurie nori tiesioginio bendravimo, o ne per kompiuterio ekraną. Taip pat gyvų kursų metu lengviau diskutuoti, atlikti užduotis, lengviau sukaupti dėmesį į mokymąsi. Kursai gali vykti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ar bet kuriame kitame Lietuvos mieste.

Ką mes siūlome

Effecto® mokymo metodas

Visi mūsų kalbų mokymai vyksta pagal unikalų Skrivanek sukurtą bendravimu grįstą mokymo metodą Effecto®. Šis metodas leidžia palaikyti kalbų kursų dalyvių motyvaciją ir ugdyti praktinius kalbos gebėjimus, būtinus efektyviai komunikacijai darbinėje aplinkoje. Jis padeda greitai ir be vargo kaupti praktinius bendravimo įgūdžius – nepamirštant ir taisyklingos gramatikos.

Paskaita prasideda nuo pokalbių kasdienėmis temomis. Su kiekviena paskaita vartoti kalbą tampa vis lengviau.

Prieš pradedant kursus patikrinsime Jūsų žinių lygį. Vėliau stebėsime pažangą kursų metu, o tada lauks baigiamasis testas.

Galėsite patys rinktis pokalbio temas. Dėstytojas atsižvelgs į jūsų lūkesčius ir parinks tinkamiausias užduotis.

Didžiausias dėmesys tenka bendravimui ir praktinių kalbos įgūdžių, kalbėjimo ir rašymo ugdymui.

Kursai su dėstytoju, dėstančiu per lietuvių, rusų, anglų ar kitą kalbą

Kursai su jums gerai suprantama kalba dėstančiu dėstytoju labiausiai tinka pradedantiesiems ir tiems, kurie nori pagilinti gramatikos, žodyno žinias. Jeigu jūsų kalbos lygis dar nėra aukštas, patartina naują kalbą mokytis per tą kalbą, kurią suprantate geriausiai.

Kursai su gimtakalbiu dėstytoju

Jeigu jau turite stiprius kalbos pagrindus, rekomenduojame rinktis mokymąsi su gimtakalbiu dėstytoju. Šie dėstytojai ne tik puikiai išmano kalbos niuansus, turi turtingą ir platų supratimą apie kalbos subtilybes, bet ir puikiai išmano konkrečios kultūros niuansus, verslo etiketą, turi darbo patirties skirtingose verslo organizacijose.

Kodėl verta rinktis Skrivanek?

Susisiekite jau šiandien!

Į verslą orientuoti užsienio kalbų kursai naudingi tiek siekiant pagerinti savo asmenines bendravimo užsienio kalba kompetencijas, tiek norint sustiprinti komandos įgūdžius. Skrivanek kalbų mokykloje atliekamas kalbos mokėjimo lygio nustatymas ir organizuojami individualūs kalbų kursai, pritaikyti konkretiems tikslams pasiekti.

Susisiekite su mumis