Anglų kalbos kursai vadovams

Verslo anglų kalbos ir komunikacijos mokymai vadovams skirti ne tik patobulinti anglų kalbos įgūdžius, bet ir gilintis į vadybines, komandos valdymo, vidinės komunikacijos temas. Užsiėmimai yra papildomi koučingo elementais, jų metu su patyrusiu gimtakalbiu dėstytoju ugdomos anglų kalbos žinios, pradedama laisvai ir užtikrintai bendrauti žodžiu, yra plečiamas anglų kalbos žodynas.

Angų kalba vadovams

Ką mes siūlome?

Mūsų kursai daugiausia dėmesio skiriama žodynui, sudėtingoms gramatinėms struktūroms ir specifinei jūsų verslo srities terminologijai. Taikome nestandartines mokymo programa, kiekvienam dalyviui ar grupei pritaikome konkrečius metodus, temas ir priemones, kurios padės pasiekti geriausio rezultato.

Praktinės užduotys, imituojančios realias verslo situacijas. Praktikuokitės pristatyti, vesti derybas ir spręsti problemas anglų kalba, kad įgytumėte pasitikėjimo savimi. Viską, ką mokysitės teoriškai, pritaikysite ir praktiškai.

Išmokite naujų metodų ir strategijų, kad pagerintumėte savo vadovavimo gebėjimus. Temos apima vidinę komunikaciją, komandos valdymą ir konfliktų sprendimą. Efektyvus bendravimas yra sėkmingo vadovavimo pagrindas. Mūsų kursas apima mokymus, kaip aiškiai ir efektyviai bendrauti su komanda raštu ir žodžiu.

Dalyvaukite dinamiškuose, interaktyviuose užsiėmimuose, skatinančiuose aktyvų mokymąsi ir įsitraukimą. Pasitelkite vaidmenų žaidimus, grupines diskusijas ir atvejų analizes, kad išmoktus dalykus pritaikytumėte praktikoje.

Mokymų trukmė pritaikoma individualiai. Dažniausiai pradedame nuo 20 užsiėmimų ciklo, tačiau kiekvienu atveju deriname pagal dalyvių poreikius ir užimtumą. Grafikas yra derinamas pagal dalyvių poreikį, užimtumą, o pasikeitus planams – nesudėtingai atšaukti susitikimą.

Geriausiam rezultatui pasiekti, rekomenduojame vadovams mokytis su gimtakalbiu dėstytoju. Šie dėstytojai ne tik puikiai išmano kalbos niuansus, turi turtingą ir platų supratimą apie kalbos subtilybes, bet ir puikiai išmano konkrečios kultūros niuansus, verslo etiketą, turi darbo patirties skirtingose verslo organizacijose.

Į mokymus integruojamos įvairios temos

Šie mokymai skirti ne tik tobulinti anglų kalbos įgūdžius, bet ir gilinti žinias vadybinėse, komunikacijos ar projektų valdymo temose. Taip pat diskutuoti apie verslo aktualijas ar iššūkius, su kuriais susiduriate.

  • vidinė organizacijos komunikacija

  • santykių su įmonės darbuotojais palaikymas

  • inovatyvūs konfliktų sprendimo būdai

  • susitikimų vedimas / efektyvus dalyvavimas juose

  • prezentacijų rengimas ir pristatymas

  • derybos su užsienio klientais

  • profesionalus savo organizacijos atstovavimas užsienio rinkose

  • verslo komunikacija

Rinkitės Jums tinkamiausią kursų tipą

Skrivanek siūlo platų spektrą įvairių mokymo tipų, tad galite rasti Jums tinkamiausią mokymosi būdą.

Kodėl verta rinktis anglų kalbos mokymus vadovams?

  • Individualiai pritaikyta mokymo programa pagal dalyvio tikslus, kalbos mokėjimo lygį ir verslo sektorių

  • Mokymo trukmė, intensyvumas ir susitikimų skaičius priklauso nuo kiekvieno dalyvio poreikių

  • Netradiciniai, įtraukiantys mokymo metodai, paremti praktika ir kalbėjimo įgūdžiu gerinimu

  • Mokymus veda patyrę gimtakalbiai dėstytojai, kurie išmano kalbinius ir kultūrinius niuansus, verslo etiketą, viešojo kalbėjimo principus

  • Užtikriname konfidencialumą, tad visa informacija, kurią dalinsitės mokymų metu, lieka tik tarp jūsų ir dėstytojo

  • Siūlome lankstų tvarkaraštį, kad galėtumėte prisitaikyti prie savo įtempto kalendoriaus ir susitikimus įtraukti į savo dienotvarkę.

Mokymų pabaigoje yra apčiuopiami ryškūs pokyčiai, pasižymintys lengvu ir paprastu bendravimu anglų kalba. Vadovai ne tik pradeda laisviau bendrauti anglų kalba, bet ir patobulina komunikacinius įgūdžius, kurie praverčia susitikimuose, rengiant pristatymus, derybose su svarbiais klientais ir pan.

Pasak tokiuose mokymuose dalyvaujančių vadovų, anglų kalbos kursai paremti netradiciniu mokymusi, puikiai tinka, kai reikia užpildyti gramatikos spragas, įveikti kalbėjimo baimę ar tiesiog pagerinti kalbos mokėjimo lygį. Kuomet reikia pagalbos sprendžiant asmeninius verslo iššūkius, anglų kalba vadovams gali būti puikus būdas tą padaryti įdomiai ir rezultatyviai.

Kodėl verta rinktis Skrivanek?

Susisiekite jau šiandien!

Taigi, jeigu ieškote netradicinių anglų kalbos kursų, kurie atitiktų jūsų individualius poreikius, kviečiame susisiekti su mumis ir apie viską padiskutuoti išsamiai!

Susisiekite su mumis